Pe lângă terenuri, dobândite prin donații, Florin Cîțu are o casă și un apartament, un cont la Raiffeisen Bank și un credit de 303.000 euro la ING. 

Cîţu deţine, împreună cu George Cîţu, câte 50% fiecare, din 3 terenuri de 1 hectar (teren agricol), 75 hectare (teren forestier) şi 1.250 mp (intravilan). Toate au fost obţinute prin donaţie de la părinții săi, Elena şi Vasile Cîţu, conform declarației de avere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța pentru mașinile lor. „Șacalul” și iubita lui au fost arestați- antena3.ro

De altfel, recent, ministrul Finanțelor a explicat și că obține bani din exploatarea proprietăților sale. ”Banii sunt din exploatarea proprietăților pe care le am. Vânzare-cumpărare înseamnă exploatare proprietăți. Am vândut terenuri. Am câștigat și în instanță, sunt donații” a spus Florin Cîțu.

Citeste si: Raluca Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este atât de importantă pentru noi, încât ne vom angaja răspunderea dacă nu va fi realizată prin modificarea legii de către Parlament

Citeste si: Interviul în care Gelu Oltean vorbește despre consumul de ayahuasca, substanța din drogul DMT

Presa vâlceană scria recent că Instanța i-a retrocedat Elenei Cîțu, mama lui Florin Cîțu, aproximativ 50 de hectare de pădure lângă pârtia de schi din Voineasa.

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu are masterat în economie în SUA

Florin Cîțu a absolvit Grinnell College din SUA (1996), un masterat în economie în cadrul Iowa State University (2002), iar din 2002 este doctorand al Iowa State University, potrivit alegeriparlamentare2016.ro.

A fost economist în cadrul Băncii Naţionale a Noii Zeelande (2001-2003) şi în cadrul Băncii Europene de Investiţii (2003-2005). În cadrul ING Bank, a lucrat ca economist şef (2006-2007) şi şef al departamentului pieţe financiare (2007-2011), pentru ca ulterior să fie consultant şi analist economic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si