Close sidebar
Close sidebar

Ministrul ungar de externe: Propunerea CE de a sanctiona statele ce resping cotele obligatorii este "inacceptabila"

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, si omologul sau bulgar, Daniel Mitov, au catalogat propunerea CE de a sanctiona statele care resping cotele obligatorii de imigranti drept "inacceptabila" si sustin ca nu trebuie sa i se permita sa incalce suveranitatea acestor tari, potrivit Mediafax.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui anunt facut de Ministerul ungar de Externe, cei doi oficiali s-au intalnit miercuri la Sofia cu ocazia reuniunii Comitetului Ministrilor al Consiliului Europei, informeaza Mediafax.

Ei au discutat, printre altele, despre propunerea Comisiei Europene (CE) privind sistemul de cote obligatorii si despre planul de actiune propus de Guvernul ungar pentru a proteja Europa de valul de imigranti, intitulat "Schengen 2.0", relateaza MTI.

Acestia au mai convenit asupra faptului ca institutiei europene nu trebuie sa i se permita sa diminueze puterea statelor membre si ca protejarea granitelor externe ale UE trebuie sa fie prioritara.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI