Doi indivizi au fost ridicați ieri de oamenii legii și duși la audieri. Bărbații sunt suspecți de trafic de persoane. Ei au declarat că au luat mai multe minore din Iași și le-a obligat să se prostitueze.

Citeste si: Atac cu cuţitul într-un liceu din Suedia

Copilele au trecut prin chinuri de nedescris după ce au ajuns în mâinile unor traficanți periculoși.

În urma mărturiilor pe care fetele le-au făcut, doi indivizi au fost ieri săltați de polițiști și duși la audieri.

Traficanții au câștigat sume uriașe de bani de pe urma fetelor

În urma audierilor, bărbații au precizat că minorele au fost luate și duse în diverse apartament din Iași, acolo unde au fost obligate să întrețină raporturi intime cu diverși clienți. Tot acest chin pentru adolescente a durat doi ani, asta până când au declarat ce s-a întâmplat poliției.

Citeste si: VIDEO| În timp ce imaginile cu fetița bătută de mamă au scandalizat o țară întreagă, tatăl micuței a fost chemat de urgență în țară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018-2020, cei doi suspecți au recrutat, transportat și cazat mai multe persoane vătămate minore, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier de pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Iași și Suceava, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituției”, au spus anchetatorii din Iași.

În urma perchezițiilor făcute în apartamentele cu pricina, oamenii legii au mărturisit că au găsit și droguri de mare risc, dar și sume de bani, precum și telefoane mobile.

Urmează ca în zilele următoare anchetatorii ieșeni să decidă dacă cei doi indivizi reținuți pentru trafic de minori și proxenați vor fi arestați preventiv.

Citeste si: Femeie de 40 de ani din Bacău, ucisă de fostul iubit, deși avea ordin de protecție împotriva lui

Sursele judiciare mai arată că în urma acestui caz au fost obținute venituri uriașe, chiar de ordinul miilor de euro, de pe urma fetelor exploatate, potrivit Bzi.ro.

„La sediul au fost duse, în vederea audierii, două persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul SAS Iași. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale”, au mai spus anchetatorii.

Citeste si: Tânăr român, înjunghiat de un prieten, în Spania! Motivul pentru care amicul victimei a recurs la acest gest este incredibil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si