Close sidebar
Close sidebar

Mirel Dragan, sportivul despre care s-a spus la Exatlon ca ar fi iubitul Dianei Belbita, lupta acum in aceeasi competitie cu “Printesa Razboinica”

Mirel Dragan si Diana Belbita sunt prieteni buni, despre cei doi sportivi chiar s-a spus in perioada Exatlon ca ar fi iubiti.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a inceput de la faptul ca Mirel Dragan i-a trimis Dianei Belbita, la Exatlon, un mesaj in care-i spunea ca este extrem de mandru de ea si ca ii este aproape. Diana Belbita a citit mesajul prietenului sau extrem de emotionata, motiv pentru colegii sai de echipa sa speculeze ca Mirel Dragan ar fi iubitul secret al Dianei Belbita.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Creierul împarte ziua în capitole, ca o carte, arată un nou studiu. Cum organizăm în memorie experiențele importante pentru noi- antena3.ro

Intoarsa de la Exatlon, Diana Belbita a lamurit insa totul si a spus ca intre ea si Mirel Dragan este doar o buna prietenie, cei doi participand de numeroase ori la aceleasi competitii si antrenandu-se

in aceeasi sala la un moment dat. Ei bine, acum, Diana Belbita si Mirel Dragan se vor intalni din nou. Mirel Dragan va intra pentru prima data in cusca RXF, in gala din 20 august de la Bucuresti.

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon. Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI