Close sidebar
Close sidebar

Miss Bikini care candidează la primărie este săracă lipită! Olivia Stan nu are bani nici să se întrețină! EXCLUSIV

Olivia Stan, fostă campioană mondială de bodybuilding, și-a depus candidatura pentru funcția de primar la Rădăuți.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Olivia Stan a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că va candida la alegerile locale, ca independent, la primăria orașului Rădăuți. Ea are un palmares impresionant, fiind dublă campioană mondială de bodybuilding, câștigând și titlul de Miss Bikini la aceeași competiție. Ea a practicat kickboxing timp de 7 ani și a stat multă vreme în SUA.

Olivia Stan, pe afișul electoral de candidată la primăria Rădăuți

Olivia a revenit în țară, cu gândul să se implice în politică  .  „Sunt acasă pentru voi dragii mei. Știu, pentru mulți părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit.

Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București la zi.”, a spus candidata la Primăria Rădăuți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: „Împăratul lumii” vrea să fie primar la Târgu-Jiu! A umplut orașul cu afișe electorale, deși nu candidează la alegerile locale!

Citeste si: Ce bogat era primarul care a murit cu două zile înainte de alegeri! Fost șef la ISU Botoșani, Radu Anton primea o pensie uriașă de la Ministerul de Interne! EXCLUSIV

Citeste si: Rezultate parțiale Alegeri Locale 2020 București: Când vom afla câte voturi au candidaţii? Procentele pentru Gabriela Firea, Nicușor Dan şi Traian Băsescu

Olivia Stan, la un concurs de bodybuilding

Olivia Stan a declarat că a câștigat doar 1.600 de lei într-un an

Olivia Stan a completat declarația de avere, în calitatea sa de candidată la alegerile locale. Din document reiese că Miss Bikini nu deține terenuri și case și nici alte bunuri, cum ar fi mașini, sau bijuterii.

Frumoasa Olivia nu are bani în conturi, dar nici datorii la bănci.

Singura rubrică care a fost completată de Olivia Stan este aceea a veniturilor anuale. Nici aceasta, însă, nu este impresionantă. Olivia a notat că a câștigat doar 1.600 de lei din vânzările online ale firmei sale, Olifitt SRL, bani cu care nu se poate întreține nici măcar o lună.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI