Close sidebar
Close sidebar

Mitropolitul Bartolomeu Anania nu ar fi vrut sa-l hirotoniseasca pe Cristian Pomohaci! Cum a reusit, atunci, tanarul preot sa-l “pacaleasca” pe ierarh si sa imbrace haina preoteasca

Cristian Pomohaci a avut de mai multe ori discutii cu mai marii Bisericii, cele mai multe pornind de la faptul ca un preot urca pe scena sa cante. Participarea parintelul la diverse evenimente si la emisiuni tv, alaturi de personaje mondene, i-a deranjat pe sefii lui.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 2013, Pomohaci a fost canonisit de IPS Irineu, arhiepiescopul ortodox al Alba Iuliei, fiind trimis pentru o luna la o manastire. S-a spus atunci ca arhiepiscopul i-ar fi precizat ca acesta este un ultim avertisment pentru parinte, caruia i-ar fi pus in vedere sa aleaga intre viata duhovniceasca si showbiz. Perioada petrecuta la manastire nu l-a schimbat pe parintele Pomohaci, care a continuat sa fie si cantaret si preot.

 

Zvonurile sunt, insa, ca inca de la inceput, Cristian Pomohaci a fost pus sa aleaga intre cele doua profesii: preot si cantaret.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Pe vremea cand a terminat Teologia se spune ca mitropolitul Bartolomeu Anania i-ar fi cerut sa aleaga, ori preotia, ori cantecul, refuzand sa-l hirotoniseasca. Atunci artistul in loc sa-i dea ascultare mitropolitului a mers in alta episcopie, la Mures. Acolo, IPS Andrei Andreicut l-a hirotonisit, el primind parohia din Mosuni (judetul Mures), acolo unde este paroh si acum. 

Si asa cum se stie, preotul Cristian Pomohaci a fost lasat sa-si continue activitatea artistica in acelasi timp cu cea din biserica.
Acum, preotul Cristian Pomohaci se afla implicat intr-un alt scandal, de data aceasta cu tenta sexuala. In urma cu doua saptamani a fost data publicitatii o inregistrare audio in care se pare ca se afla preotul Pomohaci, care i-ar face avansuri sexuale unui tanar de 17 ani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI