Close sidebar
Close sidebar

Mitropolitul Clujului este infectat cu COVID-19

Mitropolitul Clujului, Înalt Prea Sfințitul Andrei, este infectat cu COVID-19. Prelatul în vârstă de 71 de ani a transmis că se simte bine și nu are niciun fel de probleme.

Andreea Stoica,

IPS Andrei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, nu știe unde s-ar fi putut infecta, însă se simte bine, este acum internat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca. Prelatul nu are alte boli asociate, iar peste două zile va fi externat.

IPS Andrei le-a transmis credincioșilor să aibă grijă de ei și să respecte în continuare toate regulile anti-COVID. "Mă simt bine și voi pleca acasă peste două zile", a spus mitropolitul, potrivit Cluj24.

IPS Andrei

2.343 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Până vineri, 2 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

105.582 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.471.499 de teste. Dintre acestea 26.011 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 15.436 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.575 la cerere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI