”Astăzi, la ora 14:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel pe 112, de către recepţia unui hotel, cu privire la faptul că un bărbat, ce era cazat într-o camera, a căzut de la un etaj superior, decedând”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei. A murit unul dintre ce mai iubiți actori

Citeste si: Prăpăd lăsat în urmă de inundații. Zeci de persoane au rămas izolate

Citeste si: Orban, replici acide după conferința lui Nicușor Dan: "Este un comportament golănesc"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  pentru stabilirea împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

Europa Liberă a relatat că Gholam Reza Mansouri, cleric şi magistrat al regimului de la Teheran este acuzat în ţara sa de luare de mită, 500.000 de euro, iar de militanţii pentru drepturile omului, de torturarea şi încarcerarea ziariştilor independenţi

Curtea de Apel Bucureşti a amânat până pe 10 iulie o decizie în privinţa extrădării lui Gholam Reza Mansouri, care a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol de regimul de la Teheran, sub acuzaţia de corupţie şi fraudare a 500.000 de euro.

De altfel, în România a fost arestat de poliţie şi dus în faţa judecătorilor pe 12 iunie, în baza mandatului de urmărire prin Interpol, care s-a activat odată ce a pătruns pe teritoriul ţării.

Curtea de Apel Bucureşti l-a eliberat din arestul Poliţiei şi l-a plasat pe Gholam Reza Mansouri sub control judiciar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si