Close sidebar
Close sidebar

Moarte misterioasă: miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit împușcat în casă

Autoritățile anunță că miliardarul rus Dmitry Bosov a fost găsit mort, joi, în domiciliul său din Moscova. Se ia în calcul varianta sinuciderii, scrie Radio Free Europe, potrivit Mediafax.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

În vârstă de 52 de ani, Dmitry Bosov ar fi murit miercuri seara din cauza unei răni la cap produse de un glonț, spun investigatorii.

În apropierea cadavrului a fost găsit și un pistol.

Citeste si: Aseara, serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la Kanal D, prima optiune a telespectatorilor; peste doua milioane de telespectatori cu ochii pe eroii lor preferati

Dmitry Bosov a fost acţionar majoritar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Alltek, care controlează companiile producătoare de cărbune Siberian Anthracite, VostokUgol şi alte firme.  

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Fratele procurorului-sef din Bihor, inmormantare cu 40 de persoane in pandemie? "Politia a inchis ochii, cum sa il amendeze pe magistrat?"

Bosov se clasa pe locul 86 în topul celor mai bogați ruși, având o avere estimată de 1,1 miliarde dolari, conform Forbes. 

Citeste si: Raed Arafat trage semnalul de alarmă: „Să nu uităm că valul doi va veni”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI