Close sidebar
Close sidebar

Moarte suspecta pentru o tanara de 18 ani. Nikolina a cazut de la etajul 6 al unui bloc din sectorul 5 din Bucuresti. Iubitul ei, suspect de crima!

O tragedie uriasa a avut loc aseara in Bucuresti. O tanara de 18 ani, originara din Republica Moldova, a cazut aparent de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 5 al Bucurestiului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au deschis o ancheta, iar in aceste momente ii audiaza pe prietenii fetei. In prezent nu se stie daca este vorba de suicid sau crima, anchetatorii luand in considerare crima, iar principalul suspect este partenerul ei de viata, Florinel Circiumaru, care este si el audiat.

Nikolina Karbune locuia impreuna cu iubitul sau din luna decembrie a anului trecut. Suspectul este un barbat cu 21 de ani mai mare decat tanara care a murit si lucreaza in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Vecinii victimei au spus ca nu au auzit scandal in casa celor doi, dar ca l-au vazut pe baiat coborand in scara blocului, cu cateva ore inainte de producerea tragediei. El a mers sa plateasca intretinerea.

Tanara parea indragostita nebuneste de iubitul ei si mereu posta pe retelele de socializare mesaje prin care arata acest lucru.

Mai mult, ea mentionase ca ar fi si logodita cu Florinel.

Urmeaza ca ancheta in curs sa scoata la iveala ce s-a intamplat cu adevarat in apartementul de la etajul 6 al celor doi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI