Frank, un copil obsedat de soldați, a câștigat în mod incredibil un semn din cap din partea trupelor impasibile, după ce le-a privit cu uimire cum mărșăluiau la unison.

Ultimul soldat din șir l-a salutat pe Frank

Tânărul a purtat propria sa uniformă în miniatură și o imitație de piele de urs pentru călătoria sa specială la Palatul St James din Londra.

Eforturile sale au impresionat în mod clar gărzile care l-au privit pe Frank în timp ce acesta saluta adorabil și mândru formația, informează The Sun.

Citește și: Povestea bărbatului care și-a pierdut casa, locul de muncă și apoi a ajuns pe străzi. Incredibil ce i-a salvat viața

Tânărul a purtat propria sa uniformă în miniatură și o imitație de piele de urs.

Tânărul a purtat propria sa uniformă în miniatură și o imitație de piele de urs.

[Sursa foto: Frank the soldier - TikTok]

Băiețelul- eclipsat de eroii săi- a fost filmat de tatăl său. El stă drăguț în poziție de drepți în timp ce ține în mână versiunea sa a emblematicului baston auriu al Gărzilor Regelui în clipul încărcat pe TikTok. 

@frankthesoldier1

 

♬ original sound- frank

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar unul dintre gardieni a părut să fie deosebit de impresionat de devotamentul lui Frank și a riscat să încalce protocolul pentru a-l saluta. În timp ce șirul de gărzi tropăia pe lângă porți, ultimul care a trecut pe lângă tânăr a dat din cap în mod repetat în semn de respect.

Cei care au văzut clipul au fost atât de emoționați

Militarii au, în mod evident, un comportament inexpresiv și, în general, nu li se permite să interacționeze cu membrii publicului. Ei pot fi sancționați cu o amendă de 200 de lire sterline dacă zâmbesc sau râd și trebuie să muncească indiferent de vreme- de aici și felul lor de a fi lipsit de viață. Însă reputația Gărzii Regelui a avut de suferit în ultimii ani, pe fondul apariției unor clipuri în care aceștia strigau la turiști. Se pare că nu l-a speriat pe Frank, care s-a învârtit cu entuziasm pentru a-și arăta zâmbetul imens și pentru a ridica degetul mare. 

Citește și: Dragoste cu năbădăi: O tânără s-a îndrăgostit de hoțul care a jefuit-o pe stradă! „I-a furat telefonul și apoi inima”

Băiețelul - eclipsat de eroii săi - a fost filmat de tatăl său.

Băiețelul - eclipsat de eroii săi - a fost filmat de tatăl său.

[Sursa foto: Frank the soldier - TikTok]

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost emoționați de interacțiunea emoționantă și și-au împărtășit gândurile în secțiunea de comentarii.

@frankthesoldier1

Frank gets to inspect his beloved Coldstream Guards, thanks so much lads

♬ original sound- frank

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Unul dintre ei a spus: "Privirea de pe fața acelui băiat și degetul mare în sus spune totul. Să fie recunoscut de două ori de gardienii pe care îi idolatrizează este fantastic”. ”Pentru cel mai bun dintre cei mai buni”, a scris cineva.

Un altul a scris: "Ultimul semn din cap mi-a adus lacrimi în ochi". Alții au spus că "le-a "făcut ziua mai bună" și au subliniat că este posibil ca Frank să le fi amintit gardienilor de tinerețea lor. Videoclipul emoționant a obținut un număr impresionant de patru milioane de vizualizări și peste 200.000 de aprecieri pe TikTok. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si