Gala din această săptămână este plină de surpriză, mai ales că una dintre concurente recunoaște că este îndrăgostită!

Andreea Mantea și concurenții au fost martorii unui moment de sinceritate inedit. Dragostea plutește în aer în Casa Iubirii  și uneori vine când te aștepți mai puțin.

Doi concurenți care s-au șicanat luni de zile și nu și-au declarat până acum iubirea, i-au surprins pe ceilalți concurenți atunci când și-au mărturisit sentimentele!

Citește și: Marinel a făcut primele declarații după eliminarea din Casa Iubirii! De ce și-a dorit tânărul să părăsească competiția? „S-a văzut pe TV că îmi doresc să ies”

„Sunt îndrăgostită!”

Robert și Mihaela fac pași mici în relația lor, însă, în gală, sinceritatea Mihaelei va stârni reacții inedite din partea concurenților. 

Andreea Mantea: „ Să înțeleg că ești îndrăgostită?”

Andreea Mantea a întrebat-o pe Mihaela dacă este îndrăgostită de Robert. 

Laurențiu a intervenit și a precizat că cei doi nu au picat de comun acord să mărturisească acest detaliu din culisele poveștii lor de iubire. Bianca a intervenit și ea și a precizat că Robert nu a fos întrebat încă, astfel încât Laurențiu ar trebui să nu tragă concluzii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Andreea Mantea: Să înțeleg că ești îndrăgostită?

Citește și: Marinel, totul despre relația cu Cristina. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt? „Nu-mi place să plângă o fată din cauza mea”

Mihaela: Da, sunt! Sunt îndrăgostită, Robert.

Robert: Să ne mai cunoaștem...

Laurențiu: Nu v-ați pus la punct.

Andreea Mantea: Cum?

Laurențiu: N u s-a pus la punct, ca să știe fiecare când se îndrăgostește.

Mihaela: Poftim?

Andreea Mantea: Vezi că nu se uită bine la tine.

Bianca: Stai un pic, încă nu știm, Robert nu a fost întrebat dacă este îndrăgostit sau nu. Încă nu știm.

Citește și: Bianca și Laurențiu și-au aruncat replici dure în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Laurențiu este de părere că Robert a fost surprins de Mihaela atunci când ea și-a exprimat sentimentele față de Robert. Bianca nu crede că Robert ar putea simți ceva pentru Mihaela.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si