Au fost clipe îngrozitoare într-un restaurant din Capitală! Un client a fost filmat de camerele de supraveghere din fast-food în timp ce aștepta ca angajatul să-i prepara meniul.

Cum a reușit să fugă angajatul speriat?

La un moment dat, acesta s-a enervat și a scos un topor cu care l-a atacat pe angajatul în vârstă de doar 18 ani. Din instinct, acesta s-a ferit la timp, înainte ca arma letală să-l atingă.

Toporul a nimerit blatul tejghelei și a fost scăpat pe jos, iar până când a fost recuperat de client, tânărul a reușit să fugă pe uşa laterală.

Angajat atac topor București

Imagini cu atacul din București.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Vești bune pentru Laurette, chiar de Ziua Femeii: judecătorii l-au condamnat la închisoare pe bărbatul care a agresat-o în camera de hotel

Bărbatul care a atacat cu toporul a fost depistat vineri şi reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cei şase atacatori din Ploiești au fost prinși

Au fost prinși cei şase atacatori din Ploiești care l-au bătut pe clientul unei firme de ridesharing până l-au băgat în spital. Joi, aceștia au fost reținuți de polițiști și urmează să dea explicații pentru ceea ce au făcut. Ei au spart geamurile mașinii pentru a-l ataca cu bâte și topoare pe tânărul de 24 de ani care ar fi refuzat să le plătească o taxă de protecție.

Indivizii au vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, iar pe numele lor este deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Părinții victimei sunt speriați de cele întâmplate, și au povestit că ei au fost nevoiți să plece din țară din cauza amenințărilor.

Acum, șoferul este bine, însă a ajuns la spital cu mai multe plăgi în zona capului, genunchiului și spatelui. După ce i-au făcut făcute mai multe perfuzii, el a fost lăsat să plece acasă.

 

Indivizi bătăuși Ploiești prinși

Imagini de la atacul din Ploiești.

[Sursa foto: Gazeta Dâmboviței]

Citește și: Ce pedeapsă a primit îngrijitorul de la Mănăstirea Frăsinei? Doi copii au trecut prin chinuri groaznice, după ce au fost abuzați

Cercetările sunt acum coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si