Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Momente de cumpănă pentru Ovidiu Hațegan. Celebrul arbitru a suferit un infarct

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct. Arbitrul de 41 de ani a fost operat de urgență la Timișoara, unde i s-a montat un stent. Cel mai bine cotat arbitru român rămâne sub observația medicală pentru o săptămână.

Diana Bostan,

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform gsp.ro, Hațegan se afla acasă și a simțit dureri puternice în zona pieptului, la puțin timp după ce și-a încheiat antrenamentul zilnic. Acesta a ales să meargă rapid la Camera de gardă a spitalului din Arad, după ce durerile nu au dispărut.

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

După un control amănunțit, lui Ovidiu Hațegan i s-a transmis că a suferit un infarct. El a fost transportat la Timișoara, unde a intrat direct în operație. Arbitrului i-a fost montat un stent. El va rămâne în spital, fiind monitorizat atent.

Citeste si: Au apărut primele concluzii în cazul decesului bateristului trupei Foo Fighters, Taylor Hawkins. Ce arată analizele toxicologice

Se pare că Ovidiu Hațegan și-a dat seama că nu se simte tocmai bine chiar în timpul antrenamentelor. Atunci, a simțit o durere în piept și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a urcat în mașină și a plecat la spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată.

I-a fost montat un stent”, spune o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, potrivit specialarad.ro.

Haţegan a avut probleme în startul meciului FC Voluntari – Sepsi

Ovidiu Haţegan a trecut prin clipe grele în primele minute ale meciului FC Voluntari – Sepsi, din etapa a 27-a a Ligii 1. Arbitrul de 41 de ani a acuzat probleme medicale după ce s-a ciocnit cu un jucător al gazdelor.

A oprit de urgenţă partida, cu o lună în urmă.

Citeste si: VIDEO| Un jucător de polo de la CS Dinamo a murit în timpul unui meci cu Rapid

În minutul 6, Ovidiu Haţegan a fost lovit, involuntar, de Vadim Raţă. Mijlocaşul din Moldova nu a fost atent în momentul în care s-a apropiat de „centralul” confruntării şi l-a lovit cu cotul în tâmplă. Au urmat momente de uluială.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incidentul nu a fost observat de ceilalţi fotbalişti, care au continuat meciul. Vizibil afectat, Haţegan a fluierat şi a fost înconjurat de jucători. Când au văzut cât este de ameţit, medicii au intrat de urgenţă pe teren şi i-au oferit îngrijiri.

VIDEO: Momentul în care arbitrului Ovidiu Hațegan i s-a făcut rău, la debutul meciului FC Volonutari- Sepsi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI