Close sidebar
Close sidebar

Momente sfasietoare la inmormantarea tinerei taiate in doua de lift dupa ce a nascut. Tatal tinerei, rapus de durere: “Niciun tata nu ar trebui sa-si duca copilul la groapa”

Rocio Cortes Nunez, tanara mama din Spania, in varsta de 25 de ani, taiata in doua de liftul spitalului unde nascuse, a fost condusa pe ultimul drum.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inconjurata de rude si prieteni, tanara a fost condusa ieri pe ultimul drum. “Niciun tata nu ar trebui sa-si duca copilul la groapa”, a strigat tatal ei disperat, potrivit The Sun.

Ricio tocmai adusese pe lume cea de-a treia fetita cand a avut loc tragedia. Initial, rapoartele medicale au sustinut ca tanara de 25 de ani a fost decapitata de ascensorul scapat de sub controlul asistentelor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ulterior, insa familia a fost socata sa descopere ca Rocio a fost taiata in doua, picioarele ei ramanand pe podeaua etajului trei al maternitatii. „ Mi-au omorat-o! Fata mea fost ucisa!”, au fost tipetele disperate ale sotului Jose Gaspar, care a lesinat din cauza socului.

“Nu se poate asa ceva. De data aceasta a fost Ricio, insa main ear putea fi o alta persoana.

Sunt o epava”, a declarant sotul ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI