Momentul șocant în care o clădire de locuințe cu mai multe etaje se prăbușește în orașul turc Izmir a fost surprins în direct de martorii care filmau pe stradă. Imaginile au fost prezentate de agenția Anadolu- vezi aici.

Guvernatorul orașului Izmir Yavuz Selim Kosger a declarat pentru agenția Anadolu că peste 70 de oameni au fost salvați dintre dărâmături până acum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ministerul Apărării Naționale de la Ankara a anunțat constituirea unei celule de criză în urma cutremurului, două elicoptere militare participând la eforturile de căutare și salvare. 

Operațiune dramatică de salvare în Izmir[Sursa foto: Anadolu]

Cutremurul din Marea Egee, estimat inițial la 7 grade

Centrul Seismologic European la Mediterana (EMSC) a estimat intensitatea seismului la 7 pe scala Richter. ”Am simţit un cutremur foarte puternic, asemănător unui cutremur la Samos din urmă cu mulţi ani.

Oamenii sunt panicaţi. Au ieşit în parcuri şi pe străzi”, a declarat un director de la Spitalul din Samos la postul SKAI.

Viceprimarul din Samos de est a anunţat că s-au surpat clădiri si că s-au semnalat valuri înalte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si