Close sidebar
Close sidebar

Monica a decis sa isi puna capat zilelor la numai 44 de ani! S-a confruntat cu PROBLEMELE ASTEA si n-a mai rezistat!

A fost model si a dus o viata luxoasa, dar toate astea s-au ruinat pentru Monica. La numai 44 de ani a decis sa isi puna capat zilelor, fiind macinata de problemele cu bautura, dar si de depresie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Monica McDermott era depresiva si asta a aruncat-o in patima alcoolului. A inceput sa consume vin si sampanie considerand ca sunt remedii pentru anxietate, dar a devenit repede alcoolica. Mereu cerea ajutor, dar nimeni nu a putut sa i-l ofere, asa ca ieri a decis sa isi puna capat zilelor.

Femeia in varsta de 44 de ani s-a spanzurat in propriul dormitor, acolo unde a fost gasita atarnand in streang chiar de catre fiul ei in varsta de 12 ani. Acesta a alertat politia, iar Monica a fost dusa de urgenta la spital. A ajuns in stare critica, iar medicii nu au mai putut face absolut nimic pentru ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Problemele ei au inceput din luna decembrie a anului trecut si toate au culminat cu sinuciderea de acum. "Am vazut-o abatuta, dar nu ne imaginam asta. Mai spunea ca vrea sa moara ca fiul ei sa aiba o viata normala, dar nu am luat in seama lucrurile astea. Stiam ca e putin depresiva si incepuse sa bea, dar am sperat ca e o faza trecatoare", au spus cei care au cunoscut-o.

Monica McDermott era din Macclesfield, Marea Britanie. De-a lungul vietii a fost model pentru mai multe reviste importante din "Insula". 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI