Doru Zancu a tratat sculptura cu un polizor unghiular si a vopsit cu var lavabil monumentul din piatra si marmura.

Interventia neautorizata a patronului de firme de pompe funebre din Falticeni a fost transmisa live pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cu picioarele pe mormant, barbatul spune ca intervine la sculptura cu polizorul „din respect pentru maestrul Ion Irimescu”.

Reprezentantii Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National au anuntat ca s-au autosesizat si ca vor demara o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs interventia neautorizata.

Maestrul Ion Irimescu a fost unul dintre cei mai valorosi sculptori ai Romaniei. A murit la 28 octombrie 2005, la varsta de 102 ani si a fost inmormantat alaturi de sotia lui Eugenia in cimitirul Bisericii Opriseni din Falticeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si