Close sidebar
Close sidebar

A fost arestat imediat ce a urcat în avion. Gestul lui șocant a întrerupt zborul. Aeronava s-a întors rapid la sol: "Ne cerem scuze"

Un bărbat a întrerupt un zbor intern, iar poliția a luat decizia de a-l aresta. Acesta a recurs la un gest de-a dreptul șocant în avion.

Elena Tasca,

Motivul ireal pentru care un bărbat a fost arestat. Gestul lui a întrerupt un zbor intern. "Ne cerem scuze"

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au luat decizia de a aresta un bărbat care a alergat gol prin avion. Acțiunea șocantă a bărbatului i-a uimit pe pasageri, iar consecințele au fost grave, potrivit informațiilor transmise de dw.com.

A alergat gol în avion, a șocat pasagerii și a fost arestat

Avionul se deplasa pe direcția Perth-Melbourne. În timpul zborului, un pasager a recurs la un gest șocant, la scurt timp de la decolare. Acțiunea bărbatului a determinat întoarcerea aeronavei în locul de unde a decolat. 

Citește și: VIDEO Roberta a încălcat regulamentul! Ce s-a întâmplat ulterior l-a scos din minți pe Sebastian. Andreea Mantea a luat o decizie radicală: Și-a bătut joc”

Compania aeriană: "Ne cerem scuze"

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citate anterior, bărbatul ar fi alergat dezbrăcat pe culoarul avionului și ar fi doborât un membru al echipajului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul a fost arestat când avionul a ajuns în punctul de unde inițial decolase. Acesta a fost imediat preluat de autorități.

”La sosirea în Perth, aeronava a fost întâmpinată de Poliția Federală Australiană, iar oaspetele perturbator a fost coborât”, a

declarat compania aeriană într-un comunicat.  

Autoritățile au declarat că bărbatul a fost arestat. Se pare că acesta a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost supus unei evaluării.

Citește și: Vremea face ravagii în România! Șoselele au fost inundate din cauza ploilor torențiale. La ce să ne așteptăm azi?

Motivul ireal pentru care un bărbat a fost arestat

[Sursa foto: istockphotos]

”Ofițerii au arestat un bărbat după ce se presupune că acesta a alergat gol prin aeronava în timpul zborului și a doborât un membru al echipajului la podea. Siguranța oaspeților și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală și ne cerem scuze sincer pentru oaspeții afectați. Bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare, unde rămâne”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Conform aceleiași surse, bărbatul ar urma să ajungă în fața instanței la data de 14 iunie. Ancheta autorităților continuă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI