Mutaţia „infecţioasă, dar mai uşoară” a virusului D614G, a fost găsită în datele de secvenţiere a genomului din eşantioane colectate de institut, a declarat, potrivit Mediafax, directorul adjunct Herawati Sudoyo.

Acesta a adăugat că este nevoie de mai multe studii pentru a determina dacă aceasta se află în spatele creşterii recente a cazurilor. Tulpina, despre care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat că a fost identificată în februarie şi a circulat în Europa şi în America, a fost găsită şi în Singapore şi în Malaezia.

Citeste si: Tot 5 filme rusești din toate timpurile

Indonezia, grav lovită de coronavirus

Indonezia a raportat, duminică, 2.858 de cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul total al persoanelor infectate a ajuns la aproape 175.000. În această țară, până acum, 7.414 de persoane și-au pierdut viața din cauza noului coronavirus.

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Lucian Mândruță! Afacerile fostului om de televiziune sunt în picaj! EXCLUSIV

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Numărul cazurilor de coronavirus raportate la nivel global a depășit 25 de milioane duminică, conform datelor Universității Johns Hopkins, după ce India a înregistrat 78.761

de cazuri noi în ultimele 24 de ore- cea mai mare creștere de o singură zi din lume de când a început pandemia.

Bilanț coronavirus, 31 august 2020- număr mic de teste

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 755 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, conform datelor transmise luni.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 183 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Citeste si: Istoricul Răzvan Theodorescu încasează lunar 18640 lei! Fostul ministru primește bani din pensie și de la Academia Română

Citeste si: Care sunt județele cele mai lovite de coronavirus înainte de intrarea în toamnă

În intervalul 30.08.2020 (10:00) – 31.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 43 de decese (29 bărbați și 14 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Iași, Mehedinți, Mureș, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si