Muzicianul si chitaristul american de rock Bruce Hampton s-a stins din viata pe scena, chiar in timp ce sustinea un concert pentru a sarbatori aniversarea a 70 de ani. La inceput, cei aflati in sala n-au crezut ca incidentul este real.

In timp ce canta melodia „Turn on Your Love Light”, Bruce Hampton s-a prabusit pe scena, cu microfonul in mana.

El a ramas mai multe minute intins pe scena, in timp ce colegii sai au continuat sa cante, crezand ca este vorba ca muzicianul a facut asta pentru un plus de efectm noteaza Agerpres.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai mult de atat, tobosarul Jeff Sipe a povestit, la scurt timp dupa incident, ca Hampton s-a uitat la el, cu doar cateva momente inainte sa se prabuseasca. " Cred ca zambea de ramas bun”, a spus acesta.

In cele din urma, i s-au acordat ingrijiri si a fost luat de pe scena, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Cauzele oficiale nu au fost inca anuntate.

Supranumit "The grandfather of the jamband scene", Hampton a infiintat de-a lungul carierei sale prolifice numeroase trupe printre The Late Bronze Age, The Aquarium Rescue Unit, The Fiji Mariners, The Codetalkers, The Quark Alliance, Pharaoh Gummitt sau Madrid Express.

Cu Hampton Grease Band a inregistrat in 1971 albumul 'Music to Eat' care a avut vanzari modeste. Dupa trecerea sa prin mai multe trupe, in 1994 a format duetul de rock-jazz progresiv Fiji Mariners, cu care a inregistrat doua albume.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si