Doar nota 9 i-a acordat Nadia Comaneci actorului James Marsden, prezentatorul Galei Laureus, organizata la Monaco. Prestatia de Olimpiada a acestuia nu a impresionat-o pe deplin, chiar daca l-a incurajat, cu mult umor, inca din culise.

Citeste si: Mamă cu chip de monstru! Și-a înfășurat copilul de șase ani într-o pungă și l-a abandonat în pădure, în frig. A vrut să-l pedepsească pentru ceea ce făcuse

Pana la urma, momentul amuzant s-a incheiat cu evolutia actorului pe scena, recompensata cu nota 10 din partea publicului, si 9 din partea Nadiei.

La Gala Laureus, echivalentul Oscarurilor in sportul mondial, celebra gimnasta a facut senzatie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nadia a aparut pe scena intr-o superba rochie rosie, cu o croiala îndrazneata care ii dezvaluia silueta perfecta si decolteul discret.

Citeste si: Denisa avea opt ani și a murit în fața bunicilor ei! "Ne-a cerut puțin suc și dulciuri, apoi a închis ochii"- Bunicii sunt devastați de durere!

Nadia Comaneci, alaturi de Ilie Nastase, se numara printre membri Laureus World Sports Academy, asociatie care reuneste peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor.

Gala de la Monaco desemneaza cei mai buni sportivi ai anului 2018, iar printre nominalizati se afla si Simona Halep.

Nadia Comaneci urmeaza sa vina in Romania pe 22 februarie, cand va vizita GymNadia, un progam de initiere gratuita in gimnastica a copiilor cu varste intre 2-6 ani.

Citeste si: Accident cumplit pe autostradă! Un autocar plin cu pasageri a fost lovit de un camion. Sunt 24 de morți și 15 răniți

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si