Autocarul transporta 41 de călători în momentul în care a fost izbit din plin de un TIR. În urma impactului 24 de oameni au murit, iar alți 15 sunt grav răniți.

În urma impactului, o latură a autocarului a fost complet distrusă, atunci când acesta s-a răsturnat, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Vremea schimbă foaia radical! Un val de aer polar se îndreaptă spre România. Temperaturi cu minus în mai multe regiuni

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Autorităţile au identificat până în prezent 11 victime, printre care și un copil de 7 ani. Alte 13 persoane care și-au pierdut viața nu au fost încă identificate.

Ce spun autoritățile despre cauza accidentului

Accidentul s-a produs pe autostrada Panamericana, între Oruro şi Potosi, în regiunea muntoasă Machacamarca. Un autocar al firmei de transport Trans Inca, venind de la Villazon cu destinaţia La Paz a fost lovit în plin de un camion şi aruncat de pe şosea pe marginea unui lac.

Citeste si: O universitate din Cluj Napoca și-a făcut un magazin unic în țară

Poliția încearcă să stabilească cauza accidentului. În luna ianuarie, pe aceeași autostradă, două autobuze s-au ciocnit, iar în urma impactului au murit 22 de oameni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si