Close sidebar
Close sidebar

NEAM UNIT | Povestea unui italian care a ajuns să iubească România

Iată şi povestea unui italian care a ajuns să iubească România. Este considerat unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, a colaborat de-a lungul carierei cu artişti de talie mondială, precum Andrea Bocelli, Jose Carreras, Sarah Brightman şi Carlos Santana. Într-un material exclusiv acordat postului nostru de televiziune - Alessandro Safina vorbeşte despre România şi dragostea de ţară, iubire, prietenie şi ani de sacrificiu. Urmariţi un material semnat de Andreea Gurban şi Daniel Costin.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe când avea 17 ani a început povestea de succes a lui Alessandro Safina, devenit cunoscut şi în România datorită serialului Clona. Vocea lui a dominat radiourile şi topurile din lume cu piesa Luna. Imediat au apărut colaborările cu Sir Elton John, Andrea Boceli, Carlos Santana, Jose Carreras şi Sarah Brightman.

Citeste si: Accident grav la intrarea în Medgidia: o căruță a fost spulberată de o dubă. Un băiat de 17 ani a murit pe loc

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Gică Hagi: „Ca tată sunt exigent! Nu fac cadouri soției”

Citeste si: Replica femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat şi mi-am ieşit din minţi"

A lucrat cinci ani ca poliţist în Italia pentru a se putea întreţine. Îşi aminteşte că primul salariu a fost echivalentul a 400 de euro. Bani din care şi-a cumpărat o pereche de ochelari de soare.
Mai târziu, însă, şi-a descoperit calităţile vocale cu ajutorul cărora a cucerit milioane de fani din întreaga lume.

Acum familia şi casa înseamnă România. Căci s-a îndrăgostit de o româncă. Iar de 5 ani, viaţa lor s-a schimbat complet: a aparut Christian. Între timp, Alessandro s-a îndrăgostit şi de ţara noastră, de spiritul mioritic, şi mai ales... de sarmale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI