Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu aruncă bomba: „Iau pentru Livian o fată faină de la casa de copii!”

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un clip pe canalul său de youtube în care arată cum face cumpărăturile, moment în care oprește niște trecători pentru a le cere părerea despre Bianca.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatăl lui Livian Pop a oprit o doamnă de vârsta a treia și i-a „zis că Lobo vrea să vină acasă cu moldoveanca însă el nu este de acord cu ea”. Femeia i-a transmis „că mai bn s-ar lipsi de ea, pentru că este foarte rea”.

Nelson a adăugat: „Eu am zis mai bine, să mergem la casa de copii, să vedem o fată faină! Ai văzut-o când s-a îmbrăcat în rochie de mireasă cu altul? Și mai e și geloasă rău!”.

Nelson Mondialu consideră că „moldovenii sunt călători” și crede că „Bianca a văzut că băiatul lui, Livian, este ardelean bogat, de aia a pus mâna pe el”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tatăl concurentului de la emisiunea „Puterea Dragostei” difuzată pe Kanal D a intrat în piață, unde a continuat să ceară păreri despre cuplul Bianca și Livian.

Citeste si: Nelson Mondialu a vorbit despre fetele din casa Puterea Dragostei! Dezvăluiri uimitoare

Bărbatul susține că Bianca a făcut avort în Turcia și că soția sa, Liana le-a trimis „4.200”

ca să aibă bani de intervenția medicală. Deasemenea afirmă că nu înțelege cum din cei cinci iubiți ai Biancăi de la „Puterea Dragostei”, „l-a găsit pe Prâslea cel Voinic, adică pe Lobo, fiul său și s-a îndrăgostit”.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, luată la întrebări de următori. Ce detaliu au observat fanii? ”Ai făcut avort?”

Nelson Pop a încheiat filmarea prin a le transmite fanilor că el își va reface dantura cât de curând. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, ținută uimitoare la scoală! Cum se îmbrăca în liceu: "Este precum poezia"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI