Close sidebar
Close sidebar

Neurochirurgul Leon Danaila, primul pe lista PNL pentru Senat, in Bucuresti

In momentul de fata nu este oficial, dar surse din cadrul Partidului National Liberal sustin ca celebrul neurochirurg, Leon Danaila, va fi primul pe lista PNL Bucuresti, la Senat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe lista Camerei Deputatilor, lista PNL ar urma sa fie deschisa de catre Adriana Saftoiu, chiar prim-vicepresedintele partidului.

Leon Danaila s-a nascut in 1933 si este absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi, promotia 1958 si al Facultatii de Filozofie-Psihologie din Bucuresti. El este membru al Academiei Romane din anul 1961 si este neurochirug la Spitalul Gh Marinescu din Bucuresti.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Danaila este unul dintre cei mai reputati medici neurochirugi din intreaga lume si el este cel care a infiintat prima sectie de neurochirugie vasculara si microneurochirugie vasculara din tara.

A fost directorul departamentului de Neurochirurgie din cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti (1992-2004) si seful Clinicii II Neurochirurgie vasculara de la Institutul de Boli Cerebrovasculare (IBCV) pe care o conduce din anul 1981. A fost presedinte pe tara a comisiei de neurochirurgie din cadrul Ministerului Sanatatii (1990-2004) si presedinte pe tara a comisiei din Ministerul Sanatatii care aproba plecarea în strainatate a diferitelor persoane pentru tratament neurochirurgical (1990-2004).

Presedintele al comisiei de Neurochirurgie pe tara de la Institutul de Medicina Legala din 1996.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI