Close sidebar
Close sidebar

“Nici 20 de ani impliniti, o viata pierduta!” Nicolae, o tanara speranta a fotbalului gorjean, a incetat din viata intr-un cumplit accident rutier - Il astepta o cariera de succes

Un fotbalist, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier produs in judetul Gorj. Familia tanarului este devastata de durere.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolae Bivolaru era fundas central la AS Stiinta Godinesti si era foarte iubit de prieteni, conform observator.tv.

Pretenii tanarului au afirmat ca acesta nu obisnuia sa consume bauturi alcoolice si nici sa conduca cu viteza, dar, intr-o clipa de neatentie a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un gard.

"Accidentul rutier s-a produs la Tismana. Un tanar din comuna Godinesti nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar intr-o curba a parasit partea carosabila si a intrat intr-un gard al unui imobil. Soferul a decedat la spital, sambata", a precizat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Zeci de mesaje de condolente au fost postate de amicii lui Nicolae Bivolaru.

"Nu pot sa cred ca nu mai esti printre noi, prieten drag. De ce tu? De ce asa de tanar? Mi-as dori sa mi se spuna ca tot ce s-a intamplat a fost o gluma, iar tu sa reapari in viata noastra, in viata tuturor.

Nu pot sa uit clipele petrecute alaturi de tine si nu imi vine sa cred ca tu nu mai esti.

Sper ca acum, de acolo de sus, dintre ingeri, ne veghezi si cred ca vezi cat de rau ne este fara tine", a scris un prieten pe Facebook.

"Condoleante familiei indurerate, Dumnezeu sa te aiba in paza, nici 20 de ani impliniti, o viata pierduta" a transmis altcineva.

Pe 4 aprilie, Nicolae Bivolaru ar fi implinit 20 de ani. El era fotbalist si avea o cariera culminanta in fata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI