Close sidebar
Close sidebar

Nicolae Ceausescu ar fi implinit astazi 100 de ani! Dictatorului i-au supravietuit fiul Valentin si fratele Ioan!

Nicolae Ceausescu s-a nascut pe 26 ianuarie 1918.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolae Ceausescu, dictatorul executat pe 25 decembrie 1989, pentru genocid si subminarea economiei nationale, ar fi implinit astazi 100 de ani. Probabil, in eventualitatea in care Ceausescu ar fi prins aceasta varsta rotunda, la televiziunea publica ar fi fost difuzate ode nesfarsite la adresa "celui mai iubit fiu al poporului".

Astazi, sute de nostalgici se vor ingramadi cu siguranta la cimitirul Ghencea, acolo unde Nicolae si Elena Ceausescu isi dorm somnul de veci, fiind inca regretati de cei care au dus-o cu adevarat bine in regimul comunist de trista amintire.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Liderului nascut pe 26 septembrie 1918 la Scornicesti (judetul Olt) i-au supravietuit pana azi fiul Valentin (69 de ani), fost cercetator la Institutul de Fizica Atomica de la Magurele, si fratele Ioan, doctor in agronomie, care traverseaza o perioada delicata din punct de vedere medical.

Nicolae si Elena Ceausescu au avut trei copii, Valentin, Nicusor si Zoia.

Nicusor a incetat din viata pe 25 septembrie 1996, la 45 de ani, rapus de ciroza, in timp ce Zoia a decedat pe 20 noiembrie 2006, la 57 de ani, ca urmare a unui cancer pulmonar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI