Nicoleta a fost surprinsă purtând o rochie albă de prințesă și ținând în mână un buchet de trandafiri roșii.

Sorin și Nicoleta au planuri de nuntă

Susținătorii le-au urat ” Casă de piatră ” după ce au văzut imaginile, însă cei doi nu s-au căsătorit, ci au participat la un eveniment destinat Valentine's Day. 

Citește și: Natalia a mărturisit de ce nu și-a dorit o relație cu Marinel: ”Nu aș putea fi cu un lăutar”

Cei doi au ținut să-și liniștească urmăritorii, dar nu au exclus varianta unei nunți în viitorul apropiat, mai ales că îndrăgostiții doresc să-și întemeieze o familie.

Natalia a mărturisit de ce nu și-a dorit o relație cu Marinel

Fosta concurentă susține că nu și-a dorit o relație cu Marinel pentru că n-ar putea fi vreodată cu un lăutar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Moldoveanca a declarat că nu vrea o relație cu un bărbat care este mai mereu plecat de acasă și care pierde nopțile. Natalia își dorește un bărbat care să fie prezent în viața ei.

Citește și: Nona și Patrick sunt tot mai aproape de despărțire. Care este teama celor doi?

"Marinel fiind cântăreț și cântând mai ales în weekenduri mai mult, scopul lui fiind de a deveni cântăreț profesionist, să devină acesta jobul lui principal, îți dai seama că el își dorește foarte mult să devină mai popular, să cânte

cât mai mult și în timpul săptămânii. Eu nu mă simt pregătită, nu vreau. Nu am nimic contra cântăreților, lăutarilor, chiar îi respect, dar lângă mine nu aș vedea un lăutar, pentru că nopțile nu o să le petreacă cu mine”,  a spus Natalia, potrivit Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si