Cristi Marinescu și Nicos au reaprins scandalul dintre ei. „Ceea ce a arătat în minutele astea scurte a fost...circ în continuare, maturizare zero. La cât te-ai făcut nici Marea Moartă nu te mai ține la suprafață. Ești vapor, stai la suprafață. Care e scopul reîntoarcerii tale? Maria?” a zis Cristi Marinescu.

Nicos a reacționat imediat: „Ai învățat să înoți mă? Că au pus ăștia clipuri cu tine că ai căzut în wc.

Nu mă deranjează că m-am îngrășat puțin, chiar îmi place. De ce mă tragi tu la răspundere că m-am întors? Lucrezi în producție? Care e problema ta?”.

Vechile tensiuni dintre Cristi Marinescu și Nicos de la „Puterea Dragostei” s-au reaprins

„Când mă uit la el nu pot să mi-l imaginez în picioare, doar stând în picioare. Stau la 2 metri că ai Covid! Nici eu n-am pică pe tine, dar ești un personaj amuzant pentru mine. Pintea.” a transmis Nicos de la „ Puterea Dragostei ”.

Cristi Marinescu a replicat și el: „Eu stau în genunchi, tu stai pe vine. N-am treabă să dau mâna cu tine.”.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 7 decembrie –A doua parte- VIDEO. Revenire spectaculoasă în casa Puterea Dragostei. Ce concurent s-a întors?

Citeste si: Cine este, de fapt, Maia Demeter de la „Puterea Dragostei”. Totul despre noua concurentă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un Elon Musk al Rusiei, cu 100 de copii biologici. Cine este Pavel Durov- antena3.ro

Rivalitatea dintre Nicos și Marinescu s-a reactivat. Duelul replicilor dure a continuat. Nicos a luat o zgardă și un culcuș pentru câine, cadourile din România au fost aduse pentru Marinescu, pe motiv că se crede „dulău”. „Marinescu e un câine care nu mușcă, doar latră!” a zis Nicos.

„Tu ești un câine care latră după gard, dar dacă gardul e deschis te dai înapoi!” a transmis Marinescu de la „ Puterea Dragostei”.

nicos-si-marinescu-scandal-monstru
Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

„Eu sunt javră imperială, tu ești motan. Domnișoara Cristina o să mă descalific pentru Marinescu. El mă bagă în mormânt. Cine a zis de aici că umblu eu după Aya ca un câine în călduri?” a adăugat Nicos de la „Puterea Dragostei”.

Marinescu și Nicos continuă războiul, început cu mult timp în urmă.

nicos-si-marinescu-scandal-monstru
Marinescu și Nicos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si