Close sidebar
Close sidebar

Nicu Ceausescu ar fi implinit 67 de ani, iar prietenii din fotbal nu l-au uitat: "Era un om bun si generos si avea o alta viziune despre sistem!"

Pe 1 septembrie, Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator comunist, ar fi implinit 67 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicu Ceausescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceausescu, a incetat din viata intr-un spital din Viena pe 26 septembrie 1996, la doar 45 de ani, rapus de ciroza. Prietenii "Printisorului" nu l-au uitat insa, asa ca pe 1 septembrie, cand Nicu ar fi implinit 67 de ani, multi au scris randuri frumoase despre disparut.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Toti cei care l-au cunoscut indeaproape pe Nicu sau care au lucrat cu el la Sibiu in special au numai cuvinte de lauda despre el. El era un om bun si generos si avea o alta viziune despre sistem, care incepuse derapajul dupa 1980.

Era o fire timida, chiar si relatiile lui sentimenale sunt prezentate altfel decat realitatea. L-am cunoscut prima data in 1981, cand eu eram la Scoala de partid, curs un an, la Timisoara. Acolo, o colega de-a mea care era secretara de judet UTC mi l-a prezentat si Nicu ne-a invitat la Restaurantul Continental Timisoara, unde la un moment dat i-am cantat. A fost fascinat de cantecele mele din ARDEAL!", a povestit fostul mare arbitru Ioan Danciu, care a fost prieten bun cu Nicu Ceausescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI