Close sidebar
Close sidebar

Niculae Bădălău petrece noaptea dintre ani în arest. Contestația politicianului a fost respinsă de Curtea de Apel București

Tatăl lui Gabi Bădălău va face Revelionul în arest, potrivit autorităților. Contestația lui Niculae Bădălău a fost respinsă de Curtea de Apel București.

Georgiana Balaban,

Politicianul Niculae Bădălău.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astăzi, 27 decembrie 2022, Curtea de Apel București a respins contestația făcută de Niculae Bădălău împotriva măsurii arestării preventive. De asemenea, a fost respinsă și contestația împotriva arestului la domiciliu dispusă împotriva Elenei Matache. Politicianul va petrece Revelionul după gratii.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat pe o rețea de socializare

Pe data de 16 decembrie, Niculae Bădălău a fost trimis în judecată de DNA. Acesta va fi judecat pentru dare de mită şi trafic de influenţă după ce a fost acuzat că a oferit o mită în valoare de 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice. Acest lucru s-ar fi întâmplat în perioada în care era consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul aceleiași instituții.

Momente de coșmar pentru tatăl lui Gabi Bădălău

Niculae Bădălău nu scapă de acuzații. Contestația făcută de acesta împotriva măsurii arestării preventive, dar și împotriva arestului la domiciliu dispus împotriva Elenei Matache, a fost respinsă. Baronul face Revelionul în arest departe de familie.

Citește și: Patru percheziţii în Giurgiu, la persoanele suspectate că au spart casa fiului lui Niculae Bădălău

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Soluția pe scurt: ÎNCH. 637/CO-CP/ În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen.

rap. la art. 205 C.pr.pen. respinge ca nefondate contestațiile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție-Direcţia Naţională Anticorupţie şi contestatorul inculpat BĂDĂLĂU NICOLAE împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 20.12.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Giurgiu-Secţia Penală pronunțată în dosarul nr. 1977/122/2022/a1.1. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, ocazionate de soluționarea contestației formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 27.12.2022

Pe data de 28 noiembrie, Niculae Bădălău a fost dus cu cătușe în fața judecătorilor, după ce a fost reținut de DNA pentru acuzații de trafic de influență și dare de mită.

Citește și: VIDEO| Niculae Bădălău și-a cerut scuze pentru declarațiile despre diaspora. Ce a decis conducerea PSD

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Din anul 2010, Bădălău este vicepreședinte la Curtea de Conturi. Înainte, acesta a avut o funcție de conducere PSD și a avut o carieră în politică din anul 2012. Omul de afaceri are doi copii, pe Gabi Bădălău, dar și pe Sabina care, spre deosebire de fratele ei, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Claudia Patrascanu, data afara din casa, noaptea, de tatal copiilor ei. Cine i-a sarit in ajutor cantaretei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI