Close sidebar
Close sidebar

Nicușor Dan, întâlnire cu președintele Iohannis la Cotroceni

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a confirmat că a fost prezent joi dimineață la Palatul Cotroceni, unde fusese fotografiat de jurnaliști.

Razvan Ilie,

Nicușor Dan, în vizită la președinte

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan pentru News,ro. Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu Klaus Iohannis.

Citeste si: Cum reușește Italia să evite al doilea val de coronavirus, după ce a fost devastată de primul

Nicușor Dan nu a oferit detalii despre conţinutul discuţiilor, susţinând că a nu are acceptul celorlalţi participanţi pentru a furniza aceste informaţii.

Citeste si: Fata lui Anghel Iordănescu, prima apariție după ce a fost infectată cu COVID-19 FOTO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele:

Nicusor Dan, în vizită la Cotroceni

Klaus Iohannis: Avem exemple unde administrațiile locale au eșuat lamentabil 

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, în conferința de presă de miercuri seara, cum i se pare faptul că principala temă de discuție în campania pentru Primăria Generală a Capitalei în 2020 este dacă vom avea sau nu apă caldă și căldură.

Citeste si: Ţara care impune noi restricţii: Limită de 1 km pentru deplasările în jurul locuinţei

În răspunsul dat, președintele a criticat indirect administrarea primăriei generale a Capitalei sub mandatul Gabrielei Firea:

"Eu am zis așa: avem multe modele de administrații locale de succes, de comunități care în patru sau opt ani au cunoscut transformări majore în bine, după cum avem exemple unde administrațiile locale au eșuat lamentabil în a garanta până și accesul cetățenilor la utilitățile de bază. Dumneavoastră, ca votant peste câteva zile, veți putea cu siguranță să vă dați seama dacă localitatea în care trăiți o duce bine sau este cazul unei schimbări în conducerea administrației", a declarat șeful statului.

Sursa: News.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI