Close sidebar
Close sidebar

Nimeni n-a observat pana acum ASTA la Anca Surdu! Frumoasa blondina de la Exatlon seamana leit cu o actrita celebra de la Hollywood. Daca nu le-ai cunoaste ai spune ca sunt gemene!

Anca Surdu, una dintre cele mai apreciate concurente din echipa Faimosilor de la Exatlon, a fost nevoita sa paraseasca mai devreme competitia din Dominicana dupa ce niste probleme de sanatate i-au dat batai de cap.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sportiva a venit aseara in platoul WOWbiz pentru a vorbi despre cele doua luni petrecute in cadrul celui mai tare show sportiv de televiziune din Romania, iar atunci am observat un detaliu senzational.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Anca seamana leit cu o actrita celebra de la Hollywood, actrita care a jucat in numeroase productii cunoscute si care a impresionat prin frumusetea ei.

DACA NU TI-AI DAT SEAMA CU CINE SEAMANA, INTRA PE PAGINA URMATOARE PENTRU A AFLA ASTA. ASEMANAREA E IZBITOARE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI