"Am vrut sa vad unde putea sa întoarca Dan Condrea facand 13 ture (…). Cei care au fost acolo vad ca nu e loc foarte mult sa întorci, e un loc înainte de betoniera si celalalt loc este chiar înainte de calea ferata. Aici am tras pe dreapta si un prieten a zis hai sa ne uitam… erau o multime de mucuri de tigara (…).Este o scrumiera pentru modelul Opel.

Am chemat Politia. S-ar putea dovedi ca mai era cineva cu Dan Condrea. Este o proba extraordinara daca se dovedeste ca scrumiera apartine masinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani, potrivit dcnews.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Descoperirea a ridicat mai multe semne de intrebare, mai ales ca patronul Hexi Pharma nu era un fumator. Pe de alta parte, Dan Condrea conducea masina de serviciu, astfel ca o alta persoana ar fi putut sa foloseasca autovehicului inaintea lui, cineva care a si fumat in masina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si