Close sidebar
Close sidebar

Noi semne ale bolii lui Putin. Liderul rus este umflat la față asemenea unui hamster

John Sweeney, un cunoscut jurnalist de investigație din Marea Britanie, a scris în noua sa carte că președintele rus Vladimir Putin arată a fi ”grav bolnav”, cu obrajii umflați asemenea unui hamster.

Alexandra Costea,

Noi semne ale bolii lui Putin. Liderul rus este umflat la față asemenea unui hamster

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cartea sa intitulată ”Killer in the Kremlin”, în traducere Ucigașul de la Kremlin, care urmează să fie lansată pe data de 21 iulie, Sweeney descrie schimbările și aspectul liderului rus Vladimir Putin. Jurnalistul susține că modificările aspectului fizic ar fi început în urmă cu ani buni, ca urmare a unor tratamente pentru a-și vindeca afecțiunile spatelui suferite după ce președintele ar fi avut un accident de călărie.

Citeste si: Vladimir Putin nu mai vrea să fie numit "președintele" Rusiei. Naționaliștii pro-Kremlin cer termenul de "conducător"

Potrivit lui John Sweeney, excesul de steroizi i-ar fi putut cauza o mulțime de probleme de sănătate, cum ar fi afecțiuni majore ale organelor și tumori. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

În luna aprilie a acestui an, o investigație de la Proekt Media a susținut că Vladimir Putin a fost însoțit de doctori, inclusiv un chirurg oncolog pentru tiroidă, în deplasările efectuate între anii 2016 și 2019.

Vladimir Putin ar fi suferit o intervenție chirurgicală pe care o ține secretă

Același raport a mai arătat că liderul de la Kremlin ar fi suferit o operație cu mai mulți ani înainte, dar nu a spus direct că a fost diagnosticat cu cancer sau altă boală.

Citeste si: Decizie șocantă a lui Volodimir Zelenski: Șeful SBU şi procurorul general al Ucrainei, demiși

”Nu este un om care se simte bine. Și asta provoacă o întrebare. Vladimir

Putin, știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?”  a scris Sweeney.

Amintindu-și de vremea în care s-a întâlnit personal cu Vladimir Putin pe când lucra pentru BBC în anul 2014, Sweeney afirmă că liderul părea atunci ”distins, suplu” și vorbea ”calm” cu el. Dar în timp ce în anii ce au trecut, Putin ”arăta ca un jder sau o reptilă, cu o figură îngustă, zvelt”,  Vladimir Putin din anul 2022 ”arată ca un hamster, cu obraji umflați, nesănătos”.

Citeste si: Vladimir Putin, noi amenințări în cazul conflictului cu Ucraina: "Să încerce!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI