Decorul instagramabil! Acesta este unul dintre cele mai noi criterii pentru cei care vor să aibă o nuntă de vis, iar wedding planner-ul detelor, Carmen Manu-Ioniță ne-a invitat într-un astfel de loc.

Citește și: VIDEO- Jojo și Cătălin și-au unit destinele într-un cadru restrâns. Cei doi au spus „DA” după nouă ani de relație. „A zis DA și n-am avut cum să mă mai răzgândesc!”

Carmen Manu-Ioniță, weeding planner: „Cel mai mult și cel mai mult, nouă ni se cere să mergem în grădină, în aer liber. Elegant și nu prea, cumva, garden party. Am încercat să merg pe culoarea galben și verde cu galben a fost la noi la mare căutare anul acesta și este în continuare. Cel mai mult și cel mai mult noi am avut cerere pentru măslini, de aici decorul nostru, care pornește de la un măslin de peste 2 metri și plante în pământ.”

Aranjamentele florale au fost înlocuite cu plantele în ghiveci

Plantele în ghiveci câștigă detașat în fața aranjamentelor florale clasice și deși petrecerile în grădină ar putea părea lipsite de pretenții, lucrurile nu stau deloc așa.

Carmen Manu-Ioniță, weeding planner: „Luxul nu o să fie uitat niciodată și miresele, indiferent cât de mult își doresc să aibă evenimentul în grădină și simplu, apelează și la câteva elemente elegante și luxoase.

Noi aici am apelat la candelabrele acestea, care noaptea au rol de lumină și ziua de element decorativ. Venind deasupra mesei, ele sunt cu totul și cu totul speciale.”

În vreme ce candelabrele sunt eticheta de neclintită a luxului absolut, florile de pe masă sunt din cele mai simple pentru a veni în completarea pieselor de mobilier din lemn.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Carmen Manu-Ioniță, weeding planner: „Am adus numai galben în acest peisaj, pentru că lemnul cu galben arată foarte, foarte bine. Am încercat să aducem flori de grădină, daliile, le știm cu toții din grădina bunicii sau gura leului, dacă ți-o mai amintești. Nu am putut să renunț și la câțiva trandafirași sau la câteva elemente verzi tăiate, cum ar fi panicumul acesta.”

Chiar dacă petrecerile în grădină sunt la mare căutare anul acesta, este foarte important să existe și o variantă de rezervă, o locație acoperită, în caz că se schimbă vremea instant. În această situație, în ambele locații, decorurile trebuie să fie asemănătoare.

Carmen Manu-Ioniță, weeding planner: „Bineînțeles că și la interior avem plantele pe tavan, plantele pe mese, luminițe și lumânări, astfel încât să fie la fel de frumos. Noi lucrăm foarte mult cu suculentele și acestea sunt câteva dintre ele, sunt foarte rezistente și nu trebuie să le uzi foarte des. Măslinii, cum avem la exterior, avem și la interior. Și plantele în ghiveci, mai rezistente.”

Acestea înlocuiesc cu succes aranjamentele clasice din flori tăiate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Carmen Manu-Ioniță, weeding planner: „Sunt mult mai ieftine plantele în ghiveci, pentru că ele sunt închiriate, decât florile tăiate pe care le vom folosi o singură dată la eveniment. Doar cu plante în ghiveci, o masă nu depășește 35 de euro.”

La modă sunt și lumânările care în combinație cu florile dau o atmosferă romantică evenimentului. Totul depinde de cum sunt alese și aranjate în decor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si