Close sidebar
Close sidebar

Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie. Concurenta va izbucni în lacrimi

Cuplul Nona-Patrick trece prin momente tensionate din cauza insinuărilor făcute de Ionuț. Acesta i-a cerut Nonei să recunoască că a simțit ceva pentru el.

Diana Bostan,

Nona și Patrick

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nona a vrut să lămurească situația cu Ionuț, spunându-i că toate gesturile sale au fost o formă de respect și că nu și-ar fi dorit ceva mai mult cu el.

Ionuț se simte folosit de Nona

Concurenta a vrut să sublinieze faptul că prin apropierea de Ionuț a vrut să-l facă gelos pe Patrick, însă Ionuț nu este atât de sigur de acest lucru.

Citește și: Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

În ediția de astăzi a emisiunii ” Casa Iubirii”, Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie pentru a lămuri situația.

Însă lucrurile nu stau așa cum Nona a plănuit, aceasta părăsind în lacrimi camera roșie.

Fostul soț al Nonei a transmis un mesaj video

Bărbatul a vrut să lămurească situația și să-și ceară scuze față de Nona și față de familia acesteia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert. „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!”

Fostul soț al Nonei a recunoscut că tot ce a spus despre ea în acele mesaje este fals și că a inventat totul, iar acum regretă.

Citește și: Confruntare între Cristina și Patricia în ”Casa Iubirii”. De la ce a pornit totul

”Sunt fostul soț al Nonei, avem aceleași tatuaje. Vreau să-mi cer scuze de la Nona și de la toți cei pe care i-am rănit. Vreau să lămuresc lucrurile, tot ce am scris în acele mesaje a fost fals. Eram beat și nu m-am gândit când le-am scris, eram gelos.

Nona m-a făcut să sufăr, dar ea nu merită ceea ce am scris. Ce am făcut este foarte greșit și nu merită. Mesajele pe care le-am arătat, Nona nu este o femeie de moravuri ușoare, nimic de genul. Videoclipurile și pozele nu ar fi trebuit să apară nicăieri, ar fi trebuit să rămână în telefonul meu. Îmi pare rău”, a spus în video fostul soț al Nonei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI