NU ai voie la scoala cu acesti pantaloni. Parintii considera decizia revoltatoare
Decizia luata de directorii institutiei nu a revoltat doar elevii, ci si pe parinti. Pantalonii negri costa aproximativ 16 lire sterline si sunt preferati de majoritata adolescentelor, însa nu sunt vazuti cu ochi buni de cei din conducere deoarece sunt prea strâmti.
Mama unei fete, în vârsta de 14 ani, Keira, care poarta acest gen de pantaloni la scoala, a declarat:” Majoritatea fetelelor de la scoala poarta aceeasi marca.
O sa suspende jumatate dintre elevi? Fiica mea îi poarta pentru ca sunt confortabili, nu-i plac cei largi."

Pantalonii negri costa aproximativ 16 lire sterline si sunt preferati de majoritata adolescentelor, însa nu sunt vazuti cu ochi buni de cei din conducere deoarece sunt prea strâmti.

Mama unei fete, în vârsta de 14 ani, Keira, care poarta acest gen de pantaloni la scoala, a declarat:”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Majoritatea fetelelor de la scoala poarta aceeasi marca. O sa suspende jumatate dintre elevi? Fiica mea îi poarta pentru ca sunt confortabili, nu-i plac cei largi."

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si