Astfel, in loc ca vitaminele A si C sa ajunga in organismul tau, ele ajung in cosul de gunoi, iar acest obicei nu este deloc benefic.

De acum inainte ar fi bine sa iti amintesti ca aceste coji sunt folositoare si poti face multe lucruri interesante si sanatoase cu ele.

1. Poti face ceai- reteta e simpla si trebuie doar sa fierbi apa intr-o oala, adaugati coaja de la mere, un bat de scortisoara si o lingura de zeama de lamaie.

Fierbeti compozitia timp de 15 minute si obtineti o bautura delicioasa si sanatoasa.

2. Poti face otet natural-
Otetul de mere este extrem de sanatos si il poti obtine tu, in mod natural. Ia cojile de mere, baga-le intr-un borcan si indeasa-le acolo. Pune apa pana acoperi continutul si depoziteaza borcanul timp de o luna intr-un loc calduros cat sa poata avea loc fermentatia. Dupa aceasta perioada, strecoara otetul si depoziteaza-l in alte recipiente.

3. Cojile de mere ajuta la slabit-
Ele contin acid usolic, un compus care intareste muschii si ajuta la arderea grasimilor.

4. Poti purifica apa cu ajutorul lor-
Cercetatorii de la Universitatea din Singapore au descoperit ca poti purifica apa cu ajutorul cojilor de mere. Ele absorb compusii chimici din apa si astfel lichidul se purifica.

5.
Poti purifica aerul din casa pe timp de iarna-
Fierbe o oala cu coji de mere, portocale si scortisoara si plimb-o prin camerele din locuinta ta. Mireasma va reusi sa inunde incaperile si sa purifice aerul din interior.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si