Cei doi tineri au fost retinuti duminica, pentru 24 de ore, iar luni urmeaza sa fie prezentati cu propunere de arestare preventiva magistratilor de la Tribunalul Timis.

Ei au 15 si 17 ani si sunt acuzati ca, in noaptea de 12 spre 13 iunie, au ucis un taximetrist din Lugoj. L-au chemat pe barbatul de 77 de ani in localitatea Darova, la comanda, iar tanarul de 17 ani se pare ca l-ar fi ucis cu un cutit.

Cei doi adolescenti ar fi plecat cu masina victimei spre Timisoara si au abandonat cadavrul in padurea de la Sinersig, aproape de liziera.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul neinsufletit a fost descoperit de un localnic, sambata, in 23 iunie. Barbatul de 77 de ani locuia singur, la Lugoj, si nu avea rude apropiate. Astfel, nimeni nu a semnalat disparitia sa in toata aceasta perioada. Politistii timiseni au intrat imediat pe fir dupa ce a fost descoperit cadavrul.

Ei au aflat ca taximetristul plecase la o comanda in localitatea Darova si au reusit sa-i retina rapid pe principalii suspecti.

Citeste mai multe detalii pe tion.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si