Un eveniment fericit a luat o întorsătură tragică într-o regiune despre care se credea că a reușit să țină sub control epidemia de coronavirus.

Nunta-focar de infecție, la care au participat 65 de persoane – adică mult peste limita oficială de 50 de persoane – a avut loc la începutul lunii august.

Citeste si: Israelul, din nou în carantină începând de vineri după-amiază

Ce s-a întâmplat la 10 zile după nuntă

Ceremonia religioasă oficiată într-o biserică baptistă a fost urmată de o petrecere la hanul ”Big Moose Inn”, potrivit Click.ro. De aici infecția a erupt în întreaga regiune.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, îndrăgostit până peste cap: „Ea este femeia lui Livian”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Zece zile mai târziu, 24 de persoane care au participat la nuntă au fost testate pozitiv la noul coronavirus, iar Centrul pentru controlul bolilor din Maine a deschis o anchetă. Joi, 17 septembrie, bilanțul număra cel puțin 177 de persoane infectate și șapte morți – iar dintre aceștia din urmă, nciunul nu participase direct la nuntă.

Citeste si: A murit autorul romanului "Forrest Gump"

OMS: Sunt șanse mai mari să câştigi la loto decât să scapi de infecţia cu coronavirus

O comparație foarte plastică, dar și înfricoșătoare, a fost făcută joi de un înalt oficial OMS: este mai ușor să nimerești numerele norocoase la un joc de loto decât să te păstrezi neatins de infecția cu coronavirus, în condițiile în care pandemia nu dă niciun semn de încetinire.

Citeste si: Pandemia nu dă niciun semn de încetinire. A fost depășit pragul de 30 de milioane de cazuri de coronavirus

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că şansele de  a scăpa de infecţia cu coronavirus  sunt foarte mici.

Mike Ryan, director executiv al Programului OMS pentru Urgenţe Sanitare, a declarat că statistic este mai probabil să câştigi la loterie decât să scapi de o infecţie cu Covid-19.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si