Roxana Dobre și manelistul Florin Salam și-au unit destinele. Ei s-au căsătorit într-un cadru de vis, la malul Mării Negre. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a încălcat o tradiție extrem de veche, chiar în ziua nunții sale.

Citește si: Nuțu Cămătaru și-a serbat ziua de naștere alături de maneliști celebri. Florin Salam și Tzancă Uraganu i-au cântat interlopului

De-a lungul timpului, tradițiile s-au mai pierdut. Așa că evenimentele s-au schimbat, printre care și nunțile. Dacă regulile nescrise erau literă de lege până acum, mirii își aleg propriul stil în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Detalii de la nunta lui Salam cu Roxana Dobre

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Cei doi au lăsat deoparte regulile din străbuni și „s-au modernizat” în ceea ce privește organizarea evenimentului fastuos.

Citește si: Florin Salam a fost victima unui nou scandal cu baionete și cuțite. Cum a scăpat manelistul din mijlocul interlopilor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Focoasa brunetă a avut parte de clipe la care unele domnișoare doar visează. Ea a purtat o rochie în care s-a simțit ca o adevărată prințesă, semnată de un designer de top de la noi din țară, Cristina Săvulescu.

Totuși cei doi miri au încălcat o regulă nescrisă la nunta lor. Deși aceasta este o practică considerată neobișnuită, au decis ca toți invitații să se îmbrace în alb.

„Regulile” din străvechi spun că doar mireasa trebuie să fie îmbracată în rochie albă într-o zi atât de importantă. Se spune că nu este bine și respectuos față de mireasă să te îmbraci în alb sau în culori deschise ca invitat.

Citește si: Tzancă Uraganu, amendat la o nuntă în Constanța

De data aceasta au existat excepții. Nunta Roxanei Dobre și Florin Salam fost de neuitat. Invitații s-au îmbrăcat în alb, tocmai pentru că acesta a fost dress code-ul. Mireasa trebuie sa fie în centrul atenției, evident.

Logodnica lui Tzancă Uraganu s-a îmbrăcat și ea în alb. Alina Stoican a purtat o rochie albă, lungă, cu umerii dezgoliți. Iubitul ei, celebrul manelist, a uimit și el cu ținuta pe care a ales-o. Marymar a fost extrem de sexy.

Citește si: Jador a venit la nunta lui Florin Salam, dar a plecat imediat! Câți bani i-a putut lăsa "Regelui" în plic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si