Presa franceză relatează că trei bărbați înarmați, cu glugă, au luat cu asalt, sâmbătă noaptea târziu, un restaurant din Thionville, unde avea loc o nuntă din comunitatea turcă.

Atacatorii au deschis focul asupra oaspeților, iar lucrurile au luat o turnură nefericită, transmite BBC News.

Citând surse din poliție, ziarul Le Figaro spune că atacatorii au venit la 01:15, ora locală, pentru "o reglare de conturi între bandele binecunoscute din Moselle”.

O femeie însărcinată a fost printre răniți, a transmis poliția, iar trei dintre răniți se află într-o stare critică la spitalul Bel-Air din apropiere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Aproximativ 100 de persoane sărbătoreau la Eden Palace când bărbații înarmați au ajuns la eveniment într-un autoturism 4x4, potrivit presei franceze.

Atacul armat a avut loc în regiunea Lorena, lângă granițele Franéi cu Germania și Luxemburg.

"La ora unu și un sfert dimineața, un grup de oameni a ieșit să fumeze în fața sălii, apoi trei bărbați înarmați au deschis focul în direcția lor”, a spus o sursă din poliție.

Atacatorii au folosit arme automate și puști.

Procurorul Nancy Francois Capin-Dulhoste a spus că bărbații au tras „de câteva zeci de ori”, adăugând că mai multe persoane au fost lovite de gloanțe.

Potrivit primelor informații, victimele au între 25 și 50 de ani. Când au sosit serviciile de urgență, atacatorii fugiseră deja de la fața locului.

Regiunea de frontieră Lorena a avut adesea incidente violente legate de traficul de stupefiante.

Potrivit Le Parisien, morții și răniții sunt cunoscuți autorităților pentru cazurile legate de droguri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si