Codin Maticiuc și-a lansat  acum două săptămâni cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru". Interlopul a povestit întâmplări din viața lui și a făcut mărturisiri inclusiv despre relaţiile sale amoroase.

Citeste si: Despărțire în familia lui Sile Cămătaru! „Nora” siliconată a interlopului l-a părăsit pe fiul acestuia!

Fratele lui Sile Cămătaru a vorbit despre relația amoroasă cu o cunoscută prezentatoare TV din România.

Printre poveștile din carte, interlopul vorbește, la insistențele partenerei lui de viață, Claudia „Brazilianca”, și despre aventurile pe care le-a avut cu diferite femei celebre din România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: El e moștenitorul lui Sile Cămătaru! Micuțul Adonis s-a născut în timp ce bunicul său se află la închisoare! FOTO

Cămătaru a făcut afirmații nemaiauzite până acum. „X, prezentatoarea TV, l-a văzut în Herăstrău la o terasă și i-a trimis un bilețel la masa că vrea să-l cunoască. A mers direct pe cameră în ziua aia!”, spune Claudia în carte, care în acest fel îl provoacă pe Nuțu Cămătaru să vorbească.

„Majoritatea sunt măritate și cu copii acum. Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea. Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău. Am plecat la mare direct de acolo. La Hotel Mamaia, îmi amintesc clar. M-am trezit de dimineață și am coborât la micul dejun să mă văd cu un fin din Constanța. Când am urcat și mi-a deschis ușa, am crezut că am greșit camera.
Atât de urâtă era dimineața, nemachiată!”,
spune Nuțu Cămătaru.

nutu-camataru-relatie-cu-nicoleta-luciu

Nuțu Cămătaru și Claudia Brazilianca.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a intrat în a 37-a săptămână de sarcină! Deși va naște dintr-o clipă în alta, Rebecca a fost la o petrecere!

Cu cine s-a iubit Nuțu Cămătaru

„Tot ce apare e adevărat. Numele proprii din carte sunt cele reale, cu câteva excepții: în cazurile în care am vrut să protejăm pe cineva (în special femei), am folosit o literă oarecare”, a afirmat Codin Maticiuc. Însă, cei de la Cancan dezvăluie că „X, prezentatoarea TV” ar fi nimeni alta decât Nicoleta Luciu!

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citeste si: Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: "Mă întreb de ce tace"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si