Este doliu în lumea muzicii din România. Carmen Lela s-a stins din viață sâmbătă, 20 ianuarie. Chiar în ziua în care împlinea 38 de ani.

Citește și: Trupul Andreei Rabciuc ar fi fost mutat în ferma unde a fost găsită ulterior. Sportiva a dispărut în urmă cu doi ani în Italia: ”Mi-a ucis fetiţa”

Carmen Lela se afla la spital în stare gravă, suportând o operație extrem de dificilă.

Carmen Lela a murit. ”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă"

Artista se lupta cu o boală crâncenă. Anunțul trist a fost făcut de sora cântăreței, Lucia, care i-a fost alături cât se afla în spital.

”În acest moment ea luptă pentru viața ei. Avem nevoie de mulți oameni care să se roage pentru ea. Dumnezeu să aibă milă de ea”, era mesajul transmis de sora ei, Lucia.

Din nefericire, trupul slăbit al lui Carmen a cedat, informează Stiri.Botosani.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă.

Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a scris cu durere nemărginită Lucia.

Carmen Lela a murit. ”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă"

Carmen Lela a murit la 38 de ani

[Sursa foto: Stiri Botosani]

Cine a fost Carmen Lela

Carmen Lela, cunoscută cu numele de artistă LELA, a crescut alături de fratele ei, Ciprian, în Dorohoi, oraș în care a urmat și Liceul ”Regina Maria”.

Cei doi frați și-au spus povestea, în urmă cu câțiva ani, pentru a servi drept exemplu copiilor care trec prin aceleași greutăți: viața în sistemul de protecție a statului.

”Viața prin care am trecut, experiențele noastre- și sper ca și trăririle și rezultatele pe care noi le-am obținut în toți acești ani- să fie o inspirație pentru ceilalți. Am trăit și noi, ca și voi, experiențe rele, nu ușor de trecut, dar vrem astăzi ca cei care vă aflați într-un punct de răscruce să înțelegeți că totul are un rezultat bun dacă îți dorești acest lucru și lupți pentru ceea ce ți-ai dorit. Să nu renunțați niciodată la vise pentru că, la orice vârstă te-ai afla, aceste vise sunt singurele care te țin pozitiv pe tot parcursul timpului”, spunea Ciprian, acesta povestind că, dintre cei patru frați, doi au crescut în Bacău, iar ceilalți în Dorohoi.

"Am ajuns în centrul de plasament"

”Având situația precară în familie a trebuit să ajungem prin centrul de plasament. Am trăit această experiență, nu una foarte urâtă, nu pot să spun că a fost atât de terifiant, a avut și momente frumoase această experiență, colectivul foarte frumos, te simți nu ca în sânul familiei, dar e o prietenie care se leagă pe viață. Educația de care ai parte acolo este una benefică, de viitor, dacă vrei să reușești în viață trebuie să asculți la ceea ce ți se spune, sunt lucruri importante.

Poate că acum nu le vezi, dar sunt oameni în jur care te sfătuiesc și te îndrumă să devii un om matur, puternic, stabil, pe puterile tale. Toți luptăm pentru asta și dacă dai atenție poți reuși”, a spus Ciprian.

În ciuda greutăților, Carmen nu și-a pierdut niciodată speranța.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Depinde cât de departe vrei tu să ajungi, cine vrei tu să fii. Eu am fost nevoită să trec prin foarte multe greutăți până să ajung unde am ajuns. Am avut piedici, am fost descurajată, în schimb am avut ambiție, am crezut în mine și cred în mine! Continui să îmi trăiesc visele”, spunea Carmen în urmă cu câțiva ani.

Era mândră de tot ceea ce reușise în viață. Era mândră că este mamă. Și era hotărâtă să nu se lase doborâtă de niciun obstacol.

carmen lela

În ciuda greutăților, Carmen Lela nu și-a pierdut niciodată speranța. Dumnezeu să o odihnească în pace!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si