Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O bandă de hoți terorizează un întreg cartier din Capitală

Locuitorii din cartier spun că au avut loc 30 de jafuri în doar trei săptămâni, iar făptașii nu au fost prinși nici până acum.

Diana Puiu,

[Sursa foto: cronicaromana.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O bandă de hoți a terorizat un cartier întreg din Capitală. Aceștia au intrat peste oameni în casă în timp ce dormeau și le-au furat bunurile, banii și telefoanele mobile.

Citeste si: UPDATE: Polițiștii au prins hoții seifului în care se afla o suma de 300.000 de euro sustras dintr-o locuință din Sectorul 1

Teama s-a instalat în cartier, iar localnicii nu știu ce să mai facă.

"De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta.
Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni."

, spune o locatară.

Citeste si: Român căutat de Interpol în Argentina. Gheorghe s-a ascuns la familia partenerei sale. Ce l-a dat de gol

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O alta dormea cu fetița în dormitor în timp ce casa i-a fost spartă.

"Au pătruns în curte, au sărit gardul, au stat 20 de minute să încerce geamurile, n-au reușit. Am făcut plâgere la pol, au luat amprente.", povestește un locatar.

"Nu se poate din cauza unor 4 puști să nu mai fie liniște în cartier, ne-au dat viețile peste cap.",

adaugă un altul.

Citeste si: Polițiștii au găsit arma furată de la unitatea militară din Mamaia Sat în luna martie. Unde era ascunsă

 

Hoții care au furat un seif din Sectorul 1 au fost prinși

Un seif în care se afla suma uriașă de 300 de mii de euro a fost furat dintr-o locuință care se afla în Sectorul 1 din municipiul București.

Oamenii legii bucureșteni sunt aproape de a găsi cine este vinovatul.

În urma percheziţiilor efectuate de polițiștii bucureșteni, suspecţii au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Citeste si: Un bărbat care folosea metoda Cash Trapping pentru a sustrage bani din bancomatele din județele Prahova și Dâmbovița a fost arestat de polițiști

De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi 2 autoturisme.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Serviciului Acţiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Capitalei şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI