Close sidebar
Close sidebar

O batrana de 91 de ani din Breaza a fost batjocorita de propriul fiu. O vecina i-a gasit pe amandoi dezbracati in pat

Povestea unei batrane in varsta de 91 de ani, diagnosticata cu Alzheimer, care a trecut printr-un cosmar dupa ce a fost violata chiar de propriul sau fiu in varsta de 71 de ani, a socat comunitatea locala din Podul Vadului, un cartier din localitatea prahoveana Breaza.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Localnicii sunt socati de gestul lui Dumitru Bohaltea, barbatul acuzat ca a profitat de mama sa, desi toti vecinii stiau ca avea probleme de comportament provocate de consumul excesiv de alcool.

Fapta a ajuns sa fie cunoscuta de autoritati datorita unei vecine care avea grija de batrana neputincioasa atunci cand familia nu era acasa. Oamenii de pe strada Micsunelelor, acolo unde locuieste familia Bohaltea, spun ca Dumitru a fost prins in ziua de 1 noiembrie in camera mamei sale intr-o ipostaza necuviincioasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Atat el, cat si femeia erau dezbracati in pat, sustin vecinii. Barbatul ar fi negat totul, insa evidentele au scandalizat familia si astfel s-a iscat un scandal care a ajuns la urechile localnicilor.

“Si-a batjocorit mama…Mie nici nu mi-a venit sa cred. Mai bea el, dar eu nu mi-am inchipuit ca poate sa faca asa ceva.

Parca nici acum nu-mi vine sa cred. Mama lui este bolnava, nu stiu ce sa mai zic acuma…E cu Alzheimer, nu e ea prea constienta”, a povestit o vecina pentru ziarul Adevarul.

Citeste mai multe  AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI