Este doliu în lumea artiștilor. O cântăreață a murit după ce a născut. Artista devenea mamă pentru a patra oară și a fost răpusă de virusul COVID-19. Sit Sarah Raisuddin a fost băgată în comă indusă din cauza nivelului scăzut de oxigen. Copilul ei a fost salvat, însă ea a pierdut lupta cu viața. Acasă o aștepta familia alături de ceilalți trei fii.

Citeste si: O japoneză stabilită în Suceava s-a sinucis, după ce soțul ei a murit de coronavirus

O familie din Malaezia trece prin clipe cumplite. Sarah Raisuddin a murit din cauza temutului virus COVID-19. Cântăreața a lăsat un gol imens în inima fanilor săi și a apropiaților. Tânăra știa că este infectată cu Sars-Cov-2, însă evita să ia pastilele și tratamentul recomandat. Ea voia să nu afecteze sarcina.

Citeste si: O mamă și-a ucis copila de trei ani după ce a deranjat-o în timpul unei partide de amor

Sarah a murit după ce a devenit mamă pentru a patra oară

Malaezia se luptă cu cel mai grav val al pandemiei COVID-19. Marți, autoritățile de acolo au relaxat restricțiile pentru cei vaccinați complet împotriva virusului. Însă pericolul a devenit și mai mare pentru cei nevaccinați. Varianta Delta este una dintre cele mai periculoase tulpini înregistrate până acum. Ea s-a răspândit rapid și a făcut multe victime.

Sit Sarah Raisuddin a căzut pradă acestei mutații, astfel a murit atunci când nimeni nu se aștepta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Fratii care au vazut prea devreme moartea

Sarah era gravidă în opt luni și a fost băgată în comă indusă, din cauza nivelului scăzut de oxigen. Medicii s-au mobilizat imediat și au sărit în ajutorul acesteia. Ca să-și salveze copilul, femeia a acceptat operația de cezariană cu riscul de a muri. După o intervenție destul de complicată, copilul a fost salvat. Deși l-a așteptat nouă luni, cântăreața nu a reușit să-și strângă bebelușul în brațe.

o-cantareata-a-murit-de-coronavirus-dupa-ce-a-nascut
Sarah a murit de coronavirus.[Sursa foto: Facebook]

Tânăra și-a arătat frica și teama de moarte în fața soțului ei. El a povestit că a sunat-o printr-un apel video înainte ca ea să moară și a văzut cum lacrimile i se prelingeau pe obraji. Ea dădea semne că nu se simte bine. Până a ajuns la spital, bărbatul nu și-a mai găsit soția în viață. În întâmpinare i-au sărit medicii cu bebelușul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O proaspătă mămică îl acuză pe ginecolog că i-a pus în pericol viața pentru că nu i-a convenit șpaga primită!

Sarah a lăsat în urmă o frumoasă familie, fiind mama a trei copii și cu doar câteva minute înainte să moară devenind cea care a dat naștere a patru suflete.

„Părea că a înțeles ce i-am spus. Acum fi cu adevărat o provocare pentru mine să le dau vestea despre moartea mamei lor celor trei copii ai mei”, a declarat comediantul Shuib Sepahtu, soțul cântăreței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si