Close sidebar
Close sidebar

O ceartă între doi tineri, la un pas de tragedie! Unul dintre ei este grav rănit

Doi adolescenți s-au luat la ceartă în centrul municipiului Brăila, iar unul dintre ei a folosit chiar o armă albă. Cum s-a aflat totul?

Stefania Pavel,

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O răfuială dintre doi tineri din Brăila se putea termina tragic! Un tânăr de 15 ani a ajuns în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de prietenul său, în vârstă de 17 ani. 

Cum s-a aflat despre incidentul șocant?

Abia totul a ieșit la iveală, după ce starea adolescentului la înrăutățit, așadar medicii au decis să sune de urgență la 112.

Polițiștii s-au deplasat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde l-au identificat pe tânărul în vârstă de 15 ani. Mai apoi, a fost prins la scurt timp și agresorul, care în cele din urmă fost dus la secție pentru audieri.

”Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi avut un conflict cu alt tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, care l-ar fi lovit cu un cuțit.

Tânărul de 17 ani a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Incident șocant! Un bărbat a murit într-un bazin, iar altul a fost intoxicat și transportat de urgență la spital

Luna trecută, un alt adolescent, în vârstă de 16 ani elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a fost înjunghiat luni de cinci ori.

Acesta a fost operat de urgență, deoarece una dintre lovituri i-ar fi perforat plămânul. Acum, potrivit medicilor, acesta ar fi în afara oricărui pericol.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare",  a declarat medicul Dragoş Voicu.

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Tragedie pe centura oraşului Caracal! Un șofer a ars de viu în mașină

Un băiat de 16 a fost reținut de poliţişti fiind bănuit de fapta teribilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI